DAGENS BILD


Vårkänslan som aldrig kom

Nu har snön åter lagt sig på marken i våra städer. Jag som trodde att snön var ett minne blott. Men nu fick man bara börja om på noll igen. Jag hade äntligen börjat känna en vår känsla. Men den känslan försvann imorses när jag upptäckte snön utanför fönstret. Jaja, de är väl som de är. Återkommer senare. :)

Skolan = Livets framgångar

Dagen hade nu blivit kväll och nu kom läx-stressen ;). Men för några dagar sedan hade jag egentligen bytt tankesätt. Bytt tankesätt angående skolan. Jag ville lyckas i mitt liv och låta ha de sin gång men livet skulle egentligen ha sin gång tillsammans med mig. Jag skulle åldras tillsammans med livet och uppleva allt som man kan uppleva. Men om jag ska kunna lyckas med de måste jag kunna jobba i skolan och göra de jag ska, så nu antar jag att de är skol-tajm igen. Ha de gött/



DAGENS BILD


Kär eller otroligt kär?

De började bli jobbigt att vistas i skolan. Eller vistas överhuvudtaget. Allting som man tänkte på kretsade omkring kärleken. Men jag vet inte om de bara var mitt naturliga sätt att se på saker och ting. Men jag ville verkligen inte tänka mer på kärleken, för vissa gjorde de lycka för mig var de bara ett ångest moment. Om de nu var så att man var kär i någon som fanns inom skolans väggar, hur gjorde man då för att fly?

<3

En otroligt fin, kolla in denna här bloggen! :) Hon har fina citat och massor av omtanke :)

Veckans sega karusell

Denna vecka verkar aldrig ta slut :S de känns som de redan har gått hela veckan. Men de var tyvärr bara tisdag idag. Fick klara mig. De gör jag, eller?

Sömnig Måndag

Måndagen var sömnig. Jag var uppe sent i helgen så jag är mycket mycket trött just nu känner jag :S mina klasskompisar får stå ut med mig idag. De klarar de väl, eller?

DAGENS BILD


Slöjd + Matte = :S

Jag var nog inte praktiskt lagd mer teoretiskt lagd tror jag. Jag gillade att fundera över saker och ting och gärna inte... eller jag vet inte. Men de är något med slöjd och matte jag inte gillar även om jag vill uppfylla mina drömmars mål när jag blir äldre. Jag vill bli regissör tror jag när jag blir äldre, så jag måste kämpa på även om de är jobbigt. Jag har i hela mitt liv haft som social mål att inte ge upp. Men de är svårt att inte ge upp, varför ska man inte ge upp?

Februari

De var första dagen i den nya månaden. Alla andra månader hade sprungit förbi och knappt gjort sig märkta, men denna månaden hoppades jag skulle vara mer speciell. På ett sätt skulle den vara speciell och de skulle tillexempel vara att denna månad skulle vara mycket kortare än alla andra månader.

Man var så trött på snön nu, man orkade inte med mer snö utan ville bara att de skulle klarna upp och bli varmt och soligt. Fast jag vill inte önska bort med all snö än eftersom jag i slutet av Mars skulle till Sälen och åka skidor i en vecka. De skulle bli himla kul. Hoppas ni har de bra :)


DAGENS BILD

MILO NORDBERG

RSS 2.0