Africa next??

Dagen har varit asvarm! Hoppas ni inte klagat allt för mycket för det har nämligen jag... har umgåtts med en tjejkompis och badat faktiskt, vattnet var bara 15-18 grader men ändå. Behövde svalka mig så ;D
Nu hade jag täntk att skriva någon liten låttext! Har alltid haft det som en stor dröm, så får vi se om jag blir klar med låttexten, see you later, videoinlägget kommer senare! =)

Somalier och sommarflörten...


Göteborgsmaraton

Hallå godingar! Efter en dag i Göteborg har jag nu hamnat vid datorn! Jag hade tänkt lägga ut ett klipp senare om min "heta" dag i Göteborg! Underbart väder och underbart sällskap såklart! Men tänkte komma med en liten video om en stund, mobilen behöver bara ladda lite först, see ya! ;P

Tidig morgon i Götet!

Just nu sitter jag på tåget, antar att alla ni andra sover... men då kan ni kanske försöka tänka att vid åtta tiden var jag påväg till Göteborg! Dagen hoppas jag kommer vara bra, vad skulle göra dagen dålig liksom? En längre blogginlägg om dagen här i goa Götet kommer ikväll, så var lugna! ;)

Ska som sagt träffa goingen Sanna, finns det några göteborgare som kan tipsa om lite roliga saker att göra är det bara att kommentera, så får jag väl kika upp dessa ställen! Men nu ska jag återgå till min goa relaxmusik och sova.. är fasen helt slut! La mig vid elva och ställde klockan på sju, inte jätte lite sömn. Men ändå ovant att gå upp sju, hörs senare goingar! ;)

Rickard Engfors? Makrillar?


The return....

Då ber jag för 321:e gången om ursäkt för dålig uppdatering... men som vanligt så måste jag sjävklart skylla på något och det är ju jus den att det inte är helt jätte bekvämt och kul att skriva blogginlägg på mobilen, såå men nu såå blev det plötsligt as roligt här, för vips så finns det en dator hos mamma! Nu hoppas jag verkligen på att jag kan vara lite mer effektrivare, men det återstår ju nästan att se! Imorgon drar jag till Göteborg och möter min kompis Sanna där, ingen av oss bor ju i Göteborg så det blir väl mest att sega runt lite och checka in staden, jag hade tänkt återkomma med ett videoinlägg om några minuter sååå vi syns snart!

Graveyard and stuff...


The crazy day with William!


Möhippa = Succé

Nu har vi spelat in i några timmar, jag blev faktiskt väldigt nöjd. Den här filmgrejen som jag idag gjorde var för min mosters möhippa, hoppas hon blir glad och stolt över oss nu! Resultatet kanske syns här på bloggen vem vet vad som händer. Jag hade tänkt att ladda upp ett litet videoklipp senare idag också som var ifrån igår, hoppas ni håller er till tåls med det! Jag tycker ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon goingar!

Schillerska teaterfeeeeeeling....

Att skapa film hade alltid varit min grej och det var faktiskt det jag ville jobba med som äldre också! Jag hoppas verkligen att Schillerska teaterskola lär mig någonting, men det tror jag såklart att det kommer göra. Har nämligen sökt dit i höst för en treårig gymnasieutbildning. Min andra önskan just inom den här skolan är att jag verkligen träffar någon likgiltig, någon som jag verkligen kan prata med från början. Mina vänner omkring mig har redan hört alla mina jävla problem! ;)

Jag vet inte vad ni tycker, men själv anser jag att vänner sammankopplar oss olika. Jag pratar ju inte med alla mina vänner om allting även ifall jag kanske hade velat göra det. Den 21:e augusti möts vi i aulan på schillerska, ska bli underbart! Längtar som bara den! Nu vet jag inte riktigt var det här inlägget flög iväg men här har ni lite teater tankar, jag tackar för mig så hörs vi senare!

PS: Jag är ju lite ego av mig ibland! Eller? ;)

 


Två löften!

Jag gav min faster ett löfte innan jag igår drog mig hemåt, det första var att försöka börja träna två gånger i veckan och det just för att hålla mig sysselsatt och motiverad plus att jag lovade henne att försöka fånga dagen! Gå upp vid nio, tio sådär men nu var ju klockan halv elva... Hoppas jag sköter mina sysslor bättre imorgon! Idag blir det lite inspelning med kära mor och min vän Line! Projektet är till en möhippa! Men vi hörs sen då hörni!

Bøff og biff

Nu har jag besökt Helsingör! Det var verkligen något jag uppskattade! Jag uppskattade alltid sådana där "små" turer. Fram- och tillbakaresan mellan Helsingborg och Helsingör var perfekt! Även om jag som vanligt fått mitt magont var det fint. Som vanligt försökte jag förstå danskarnas tjat, men nej. jag förstod inte ett ord! Vi åkte också hem ikväll, skönt. Då kunde jag äntligen koppla av lite. Jag är verkligen på helspänn hela tiden. Jag vet inte riktigt varför men så är det.
Hoppas jag berört någon med dagens tankar, annars försöker jag igen imorgon. Nedan ser ni ett par av mina bilder som togs i Helsingör. Ha det fint!




Den danska ölen!

Nu sitter jag här i bilen påväg till Helsingör! Ska bli himla intressant att få smutta på en liten dansk öl och bara leva! Nej seriöst talat den där ölen kan säkert pappa dricka upp själv! Ska börja lägga ut videoinlägg så snart jag kan! Ska skriva en lite mer sammanfattad text i slutet av dagen! Men sålänge så får ni nöja Er med det här "tråkiga" inlägget! ;)

Bloggfällan

Livet gick alltid fram och tillbaka, det var jag medveten om. Men att allt skulle gå så fort var verkligen otrevligt! Livet flög iväg medan jag själv satt här och skrev blogginlägg. 
Vi skulle till Helsingör idag. Höra lite danska och se lite annan kultur var alltid välkommet! Älskade att resa och träffa nya människor.
Detta får bli ett litet dagboksinlägg ifrån sommarens allra hetaste dagar! "Hetaste" menas absolut inte värmen utan mer viljan av att vilja göra något och inte bara sitta hemma. 
Hoppas ni där hemma har det bra, jag återkommer senare med en ytterligare uppdatering om mitt otroligt intressanta liv! ;)

Hierarki helvete??

Skulle jag återknyta till tidigare inlägg? Jomen det kunde jag väl självklart göra! Livets jävla hierarki, vad var det egentligen för påhitt? Att man skulle gå runt och vara någon som man egentligen inte var, fanns det egentligen någon jävla vits med det?

Hierarki tolkas olika beroende på vem du är, men hierarki för mig är väl ungefär livets trappa och ju längre upp man kom desto mer syntes man. Om jag ska dra något exempel bara så kanske jag säger såhär: Ottilia Andersson, 35 år lever i sin lilla lägenhet i Lödöse. Där lever hon utan någon som helst uppmärksamhet. Hon kan dalta runt bland karlar, hon kan bedra, hon kan fuska med skatten utan att det nästa dag står på löpsedlarna. Medan Fredrik Reinfeldt istället lever annorlunda. Varenda steg som görs syns i media innan han ens själv hinner tänka efter och reflektera. Var detta ett obegripligt inlägg? Eller förstår ni också vad jag menar?
Jag satt och tänkte häromdagen att leva livet som het kändis anses vara kul, men det kan också göra livet till ett helvete. Det enda som krävs är ju egentligen ett litet litet snedsteg om något uttalande så får man den där stämpeln: Ah just det, den där gubben som kallade mig för .... Ottilias bortgömda liv kanske var rena drömmen för Fredrik? Eller var det tvärtom? Ville Ottilia leva som Fredrik? Jag vet faktiskt inte om jag nu svävade iväg men med dessa rader sammanfattar jag hierarkin! / KarlAlex

Spontandrogen

Älskar verkligen spontanitet! Det är min drog ifall man bortser från all dess choklad, som jag älskar i stora mängder! Jag har alltid varit spontan och också alltid min pappa, rätt var det är frågar pappa ifall vi ska hälsa på faster som faktiskt bor runt 40 mil härifrån mitt svar löd väl ungefär såhär: Jamen vafasen!
Så nu sitter jag i bilen påväg mot Helsingborg och längtar såå för att äntligen kunna få krama om min älskade faster! Morgondagen ska kanske eventuellt bjuda på ett besök till Helsingör, men man får ta allt som det kommer. Jag älskar att bara leva och det gör jag utan tvekan nu! / KarlAlex


"Vad ville jag uppnå?" "Vem ville jag vara?"

Prestationsförmågan hade ju alltid funnits där, antagligen gällde det bara att lägga prestationen på rätt grejer. Att bli en människa som redan finns är väl rätt onödigt?

"Vad ville jag uppnå? Vem ville jag vara?" Det var ledordet till det här nya konceptet jag nu kokat ihop. Eftersom jag alltid velat bli något så har jag nu förstått att bloggningen hjälper människor framåt i den här jävla herarkin. Flera av dessa ämnen kommer återknytas i senare inlägg men just nu vill jag bara presentera idén för er angående bloggen. Att jag länge kämpat med att bli något kan mina vänner intyga. Det har alltid funnits en kämparglöd med det jag verkligen brinner för!

RSS 2.0