Dagens bild

Ska kanske inte haspa ur mig att julen kändes konstig, men de var något med denna jul som gjorde den unik. På ett jobbigt sätt, alltså jag menar de känns faktiskt bara som att julen blir jobbigare. Men alltså jag fick underbara prylar och så de är inte de. Men jag märkte just att prylar gör en inte lyckligare, bara för stunden men inte för resten av livet. De var något speciellt med denna dag. Men imorgon blir de en ny dag!

Inception

Denna film har jag aldrig sett men har hört bra ryckte omkring den hoppas den är bra! Denna fick jag av min bror! Tackar!

SOLSIDAN

Åå, denna film är just min humor! Denna fick jag utav min älskade mamma i julklapp! Älskar denna film! Tack


Jul 2010 hos mamma


Livets stund

Dagen som man nu hade längtat till hade äntligen kommit, Julafton!
Idag skulle alla hemligheter lösas upp, alla paket skulle öppnas, alla tårar skulle komma och alla skratt skulle välla fram. Julafton var nog den mest underbara tid jag visste. Absolut inte för presenterna utan för de är en sådan underbar tid då man umgicks med familjen och vänner.
Denna dag skulle innebära en rätt stor stress ändå men denna dag skulle också innebära "livet", livets fantastiska stund. Om en liten stund skulle vi sätta oss och äta mammas hemlagade risgrynsgröt sedan var de öppning av  julklapparna sedan skulle vi hem till pappa vid tre och umgås med han och farmor och så småningom öppna julklapparna där också! Ha en perfekt dag! Ska försöka blogga om en stund igen.

Jenny Roos

De små försiktiga fotstegen hördes utanför mitt sovrumsfönster

Undra vem det var?

Var det Jenny Roos? Den ensamma lilla Jenny.

Jenny var en flicka, eller vet egentligen inte om jag ska kalla henne flicka,

Hon var en vålnad. Jenny Roos hade under hela sin livstid levt i ovisshet.

Hennes make hade bedragit henne,

Hennes barn hade nästan mördat henne, hennes elever hade försökt förgiftat Henne. Jenny Roos en vilsen själ som ingen visste något om.

Jenny Roos min kärlek.



Dagens bild

Jag vill verkligen ut och resa, älskar andra kulturer och se andra statsskick, bara att åka till Stokcholm var mysigt. Men de kändes verkligen inte som att Stokcholm var en huvudstad utan snarare som ett eget land. Men jag älskar stockholmare. De är så himla positiva. Eller jag och mamma kom fram till en sak i Stockholm. De var att alla var mycket trevlig förutom busschaufförerna. Chaufförerna hade väl sina "dåliga" dag varenda dag. Usch och fy, men resten av Stockholm var helt magisk!

23:e december

Den längsta dagen enligt vissa hade precis tagit sin början. Dagen före julafton. Vad tänkte man egentligen på en dag som denna? Var de vad man skulle få i julklapp eller försökte man bygga upp en egen vision om själva julaftons dagen? Denna dag skulle de nog inte hända så mycket, skulle vara med Emma, skulle ge henne min julklapp och jag skulle få en tillbaka. Senare idag skulle mormor och morfar komma förbi hemma hos mamma för att lasta av deras julklappar. De brukade faktiskt bli rätt mycket variation av deras grejer att köpa. De tittade liksom aldrig på en önskelista utan tog de som de kändes rätt. Hoppas ni får en underbar dag!

Vadå populär?

Jag har liksom många andra undrat hur man blir populär? Jag menar är man född att vara populär? Vad betyder ordet populär, att man har många omkring en, många ringer till en, eller? Jag skulle vilja veta hur man blir populär? Jag som jag också har skrivit i ett annat inlägg, jag vill liksom inte ändra på mig för att bli populär, då får ju aldrig de andra kompisarna som är omkring mig se hur jag egentligen är. Många får ju göra så alltså ändra på sig för att uppnå sina mål eller drömmar. Jag skulle jätte gärna vilja vara med de "populära" killarna. Men vill dem vara med mig? Kanske, kanske inte. Jag tror även eller jag har hört detta av någon annan att i tonåren är det ju som sagt en osäker period, många som vi andra tycker är populära kanske inte själva tycker det. Det är bara vi andra utifrån som egentligen ser vad som händer. Jag går tillbaka de jag skrev förut att, om jag innerligt verkligen skulle vilja någonting skulle jag ju kunna offra nästan vad som helst. Jag vill ju gärna när jag blir vuxen jobba inom journalistiken, eller inom filmen. Men försök att vara er själva, det lönar sig flera gånger om, tänk så.


Dagens bild

Längtar verkligen till sommaren nu. Denna vinter har verkligen varat länge. Men vintern är mycket mysig men sommaren är också underbar, under somrarna lever man i en evighet eftersom man just då är inne i din blomstrande årstiden och man liksom lever hela tiden på något sätt. Man är liksom medveten om allt. De är fantastiskt tycker jag.

You are in my heart

Ny dag idag. Vad kan vara bestämt idag.
Jag och Felicia ska nu rätt snart gå hem till pappa för att passa hunden. De blir väl lite små kul sedan skulle vi ut till Överby för Felicia skulle ha ett par skor till hennes nyårsfest. Roligt för henne.
Både jag och Felicia kom fram till att vi inte längtar till jul lika mycket. Felicia längtar mer till nyår jag längtar så in i helvete till om jag får träffa JP i Göteborg. De kommer bli en grym upplevelse.

Dagens bild:

Kärleken är svår, vissa saker vill man förändra med kärleken, men kärlekskänslor går inte att ändra på. Jag har försök men de går inte. Jag har försökt att vifta bort de känslor jag haft för någon men de lönade sig verkligen inte, de blev bara värre.


Älskade, hatade vinter?


De avgörande papperna

Nu har de fattats ett beslut, alla mina år i skolan har nu sammanställts i ett enda papper! Mina första betyg!
Mina betyg hade nu kommit! Alla de år som jag gått i skolan hade nu kommit på papper. De var ett papper med två olika kolumner, ämnet och till höger om detta stod de betyget. De var en slags ångest att se alla dessa betyg, jag hade nog inte bästa självförtroendet när de kom på tal om mina betyg. Mina betyg låg på G på alla ämnen förutom SO, där hade jag lyckats få ett VG. Jag hade faktiskt bestämt mig att förändra mina betyg till nästa termin, de hade jag som mål, eftersom de jag ville bli behövde man i alla fall några VG:n till.
Jag hade egentligen förväntat mig mer av mig själv detta år. Men nu kändes de bara som att jag skulle lyckas och göra allt rätt och bra. Hoppas nästa termin blir lyckad.


5300 dagar av mitt liv

Dagen idag var nog lite sömnlös i sin helhet, JP messade mig vid klockan fem i morses, gulligt. Dagen fortsatte som den brukade göra på en vardag. Skolan. Men idag var de speciellt med skolan eftersom de var sista dagen i skolan på året 2010.
2010 hade flygit förbi, de var äckligt att de hade gått så fort, jag fattade faktiskt inte riktigt eller mitt huvud var inte riktigt med på att de hade gått så fort. Jag hade fått nya vänner, hittat kärleken och förlorat vänner. Tänk 365 dagar av mitt liv har nu bara försvunnit, har nu ungefär levt 5300 dagar. De kändes konstigt att tänka på de sättet.
Nu var de bara skolavslutning kvar sedan var de lov.

Livets rutiner och utmaningar



I bland undrar jag faktiskt hur jag kom till? Men den historien kan ju alla redan, men jag menar vad är meningen med livet? Egentligen. Många tycker nog att det är att bilda familj och hitta en partner man trivs med, jag tror att det viktigaste i livet är att njuta. Liksom ta det lugnt. Det jag menar är stressa inte upp er över vardagliga rutiner som trasslar utan gör nya rutiner som kanske matchar er bättre. Typ som jag gick alltid upp klockan sju på morgonen när skolan skulle börja men nu är det halv åtta som gäller. Små saker kan bli väldigt stora om man ändrar små saker i taget. En sak kan tillexempel vara jag tar mjölk istället för juice. Det är ett litet steg. Jag engagerar mig lite mer i skolan nu för jag vet att det lönar sig. Man får en utbildning som man trivs med!



Skrivar-killen, om de är okej för dig såklart?

Alltså jag har länge känt att jag inte har varit tillräckligt bra, liksom att jag har fått ändra på mig, om ni eller du förstår vad jag menar. Men helst vill jag inte ändra på mig. Jag vill kunna vara den jag är. Någon gång får man kanske anpassa sig men inte alltid. För vissa av mina kompisar är jag skrivar killen som alltid ska stava rätt och vara så perfekt men det är inte alltid så. Snälla försök se mig som en annan person. Bara för att jag kanske är mycket med tjejer betyder det inte att jag inte är en kille, eller? Och om jag nu inte gillar fotboll som "alla" andra killar gör. Det får de väl göra då, men mitt mål i livet är att sticka ut på ett positivt sätt. Om det är okej. Det hoppas jag för annars går de ju inte att leva, om folk ska hacka på mig hela tiden.


Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till "Moveyourmindset" i denna blogg hade jag tänkt förklara mer av min vardag och ni ska få se vad jag egentligen gör när jag är hemma eller bara när jag är på känslomässigt humör, just denna period är de rätt mycket känslor inblandade. De är kärlek, hat och åter kärlek. Läs gärna mina tankar och kommentera gärna.


RSS 2.0