26 januari 2011

Denna dag har varit rätt lyckad! Även om alla dagar ser samma ut nu för tiden. Är de någon som läser som har några tips på hur man kan göra vardagarna mer unika? Jag vill att mina dagar ska vara mer unika. Fast om fler dagar blir unika då kanske unik tappar sin mening. Men måste tillexempel ha tråkigt för att kunna uppskatta de roliga. De som är de unika med livet är nog livet självt. Tänk att man just blev människa, de finns ju flera miljarder arter och djur. De är fascinerande bara de att vi är människor. Vill vi definiera människor? Okej vi är sexuella varelser. Ha en bra kväll. Ge mig gärna lite mer tips på vad man kan blogga om.

Varför konfirmation?

Varför ska man ha konfirmation? Eller varför ska man konfirmera sig? Den frågan frågar jag mig själv varje gång vi har konfa-träffar. Varför konfirmerar jag mig? De allra flesta verkar göra de för deras belöning efteråt. Är jag den enda person som känner att de är en del av livet. Att konfirmera mig. De känns verkligen som de är en sak man måste göra. Jag menar man måste ju äta och man måste också konfirmera sig. Så känner jag. Men så är de inte för alla. Jag är nog ändå halvt kristen eftersom jag konfirmerar mig. De känns som jag har fått tecken på något sätt. 

DAGENS BILD

Dagens observation är att jag känner mig tom. De känns som allt händer så fort som om livet springer iväg ifrån mig och andra sidan känns de som ett år innehåller två år. Under somrarna finns de ingen depression för då lever man mer i nuet. Nu under höst/vintern eller snarare vintern nu då så lever man mer i de som hände förut. de gör i alla fall jag. Man tänker tillbaka på sommaren som varit. Men de kommer ju en  ny sommar. Sommaren inkommer om 125 dagar. De känns som oändlig tid. Men allting har sin gång.

Fejk eller? :S


If i could sleep forever i would


Rutinernas rutiner

Nu hade jag börjat blogga igen. Till en början hade jag nog bloggat för intensivt. Jag hade bloggat omkring tre blogginlägg per dag och de blev för mycket kände jag men nu är jag redo att börja igen.
Skolan var en tiondel av våra liv, i alla fall grundskolan. De var en stor tid av våra liv och de gjorde stora intryck eller de skulle göra stora intryck av våra kommande framgångar och skoltiden kommer vi alltid att minnas. Som de känns nu så känner jag mig redo för gymnasiet. Men jag gör inte de om man tittar på uppgifterna som bjuds i de klasserna. Jag vill att livet ska skynda iväg lite. Så att man kan börja leva livet mer än vad som görs för tillfället. De är som sagt samma visa varje dag. De är jag trött på jag vill bjudas på överraskningar eller ett tecken från ovan att de snart skulle hända något i mitt liv. Något intressant eller spännande.

DAGENS BILD

Livets eviga väg är full med oväntade besök och de är fullt med överraskningar, men livet i sig självt är nog ändå rätt överraskande. Då kan de i sin tur vara skönt med att vissa saker kommer i rutiner. Så slipper man liksom sköta livet själv utan vissa saker kommer utan att man egentligen tänker på de. I denna bild visas de bara en väg, men man kan definiera vägar med olika ord, hopp, glädje eller sorg. Jag drar egna slutsatser om allt.

RSS 2.0