Tävlingen, vilken bild??

Kör samma grej idag igen, här kommer fem olika redigeringar: (Rösta) ;)
1.
2.
3.
4.
5.

Skoldagens heta timmar

Denna dag har också tagit hur många mer timmar än vad den egentligen skulle vara, men alla dagar har sitt slut, just nu sitter jag och skriver på min lilla roman ;) heheh snart börjar skolan igen, har knappt haft någon rast eftersom lunchen var lite för seg. De fanns ingen mat kvar när vi började träda in i matsalen.
Hörs senare :)

DAGENS BILD

Bilden som vann gårdagens tävling ska jag nu få be att presentera:

Welcome to Thursday

Välkommen till en ny dag! Denna vecka har verkligen sneglat sig fram, den har varit ap-jobbig eftersom varje dygn har haft 48 timmar istället för 24 timmar, men men snart är de helg igen!
När man väl är på fredagen så känner man ändå hur snabbt allt har gått. Nästa vecka ska jag och Felicia prao på bikbok, känns inte som helt rätt forum för mig men de blir bra, ha de bra, kram :)

Lång lång dag

Nu har de gått en sådan där lång dag igen :( men alla dagar går fort imorgon ska jag prata med skolan om att min laddare, (datorladdare) är sönder :s den är tyvärr de så får vi se vad man kan göra utav de, hinner ju knappt inte vara inne på datorn innan den stängs av :( så jaja, men har i alla fall gjort några inlägg idag, kram på er hörs imorogon :) kom ihåg rösta ifall ni vill att eran bild ska synas :) ;)

Tävlingen, vilken bild??

Hej jag har nu redigerat en bild i fem olika exemplar, skulle inte ni läsare kunna ta topp 2 av de bilderna ni tyckte var snyggast så väljer jag ut en bild till imorgon som jag väljer som dagens bild, skicka en kommentar med två siffror som visar vilken bild ni gillar bäst :)
1.
2.
3.
4.
5.
Ifall ni nu vill påverka dagens bild imorgon så tycker jag att ni kan rösta ;D hehe annars väljer jag själv men lite hjälp skulle jag vilja ha :) skicka en kommentar med en siffra i ;)

Onsdagen slutar halv två

Onsdagarna är inte helt roliga, men de bästa med just denna dag är att vi slutar alltid så tidigt, halv två :D annars brukar vi sluta tre ;) vädret idag har varit lite udda, varmt fast blåsigt kallt, tyckte jag kändes som en konstigt kombination nu ska jag snart umgås med Emma sedan får vi se vad kvällen bjuder på, ha de bra :)

DAGENS BILD


Pollen pollen pollen

Nu har pollen perioden börjat så innihelvete och jag känner av de som vanligt, symtomen är att jag blir snuvig, trött och väldigt lätt sur. Så jag ber om ursäkt alla där ute :) Skolan ger ju inga extra plus poäng precis samtidigt som denna period, de blir mycket skolarbete samtidigt som man ska försöka stå ut med sig själv, men jag kan väl trösta mig med att jag inte är ensam med denna allergi.

Förberedelserna ;P

Kom på en ny sak man skulle kunna använda till den här bloggen, man skulle kunna göra så att ni avgör vilken bild som jag ska ha som dagens bild imorgon? Jag lägger upp en bild med fem olika redigeringar och så får ni rösta eller ge förslag vilken jag ska använda, om jag inte får in några röster får jag väl avgöra själv men ni kan väl försöka rösta ;) bilderna kommer in om en stund, hörs senare :)


Bloggfeeling = SLUT

Jag vill börja blogga igen, har bara inte varit på humör den senaste tiden, men nu har ju skolan börjat igen så man kanske kan gå tillbaka till den rutinen att börja blogga, jag lovar jag ska försöka.

ÄLSKLING

 

Din uppenbara charm fick mig att längta efter dig.

Du fick mig att känna mig betydelsefull.

Ditt leende fick mig att må bra.

Dina känslor gjorde mig lycklig.

Dina val gjorde mig kär.




Dagarnas race

Gårdagen bjöd på mer än Sarah sällskap efter jag åkt hem ifrån Sarah så hörde jag av mig till Elias och frågade ifall han ville umgås, de vill han. Vi möttes på kyrkogården som ligger precis utanför mig efter en tids tjat så fick jag följa med hem till Elias också, mamma tyckte de var försent ;)
Idag ska jag vid halv tolv också åka till Elias sedan ikväll vid typ sex så ska jag se våran kortfilm på N3, ska bli skojjigt, ha en underbar dag! :)

Mycket har hänt... not :p

Ursäkta så hemskt mycket för dålig uppdatering :( har bara inte haft bloggfeeling, de har inte hänt så mycket i mitt liv de senaste dagarna. Idag och igår har jag och Sarah LIdman gjort film och redigerat, de var as kul! Vi gjorde en kort film på ungefär tre minuter ^^ blev otroligt nöjd! Kanske kan lägga in den på youtube om ett tag, så ska ni få se vårat arbete, just nu ska jag faktiskt dra mig hemåt ifrån Sarah, vi har umgåtts idag som sagt. Vi har solat och redigerat film, vi hörs goingar! :)


FEMTON år :D

Denna dag har jag längtat efter! Äntligen blir man femton, tyvärr har jag ansett mig själv som femton ett bra tag nu men men, nu räknas jag som femton på riktigt! Otroligt skönt, idag ska jag umgås lite med Emma på dagen och seanre ikväll ska jag, Felicia och Therese på teater :) ska bli kul :)

Filmmys plus slappa <3

Familjen har nu äntligen kommit hem, Nordberg är hemma! Vad gött, så känner jag i alla fall. Nu hade jag faktiskt tänkt att slappa lite ett tag och sedan ikväll vid nio ska jag och Emma plus min broder se den nya Harry Potter, de blir mys de :D

Söndag på riktigt :/

Godmorgon underbara läsare! Fattar egentligen inte varför jag vaknar så tidigt, men klockan nio väntar ju den berömde Scandic frukosten med allt man kan tänka sig, jag har verkligen kommit på att jag inte klarar av att sova i samma rum som en annan familjemedlem, pappa snarkar och min bror ;S men jag fick klara mig de handlade trots allt bara om en natt, idag hade jag tänkt åka in i Helsingborg för att köpa en lite konfirmations-pressent till Felicia som igår konfirmerades, annars vet jag inte, kanske skulle sova hos Elias också vi får se vad som händer, en sak är klart i alla fall, jag ska filma mycket idag!

Helsingborg ;)

Nu är jag äntligen framme på min slutstation, vi är i Helsingborg! Just nu letar vi fram en bra karta på vart Scandic Nord ligger här i Helsingborg, hittar inget :s men nu sitter vi här och fikar lite, är rätt mätt :s

Internet i bilen då blir man lycklig <3

Idag vaknade jag tidigt och de var på grund av att idag ger sig min familj ut i Sverige! Vi ska åka ut på en liten resa, jag kommer berätta senare för er vart jag nu är påväg, jag behöver i alla fall inte känna  mig rastlös eftersom jag denna resa har med mig mobilbredband! Så jag kan nu lugnt sitta och surfa lite, hoppas ni får en bra dag idag, jag önskar också all lycka till till er i Trollhättan idag som konifermar sig :D

Budskapet och tanken

Nu ska jag avsluta denna kväll med att se reprisen på "Talang" glömde att se de förut och sedan ska jag nog somna lite gött :)
tänkte bara berätta lite om mitt mål angående denna bloggen, jag ville synas och ville att folk ibland skulle få sig en tankeställare. Jag vill ge frågor och funderingar som får människor att bli häpna eller funderingar och frågor som sätter sig i huvudet, detta kan låta lite konstigt, men ni kommer få se längre fram i bloggen, de kommer utveckla sig och ni kommer få fram de budskap jag strävar efter, godnatt :)

Funderingarnas fundering :/

Hade en liten fundering, jag och min pappa kan ibland ha rätt heta diskussioner, ska man då som barn visa sig underlägsen och liksom bekräfta att föräldrarna har mer makt, eller ska man stå upp för sig själv och liksom nästan strunta i vad dem säger, eller för de känns bara som att jag har väldigt lätt för mig att kanske försvara mig när man diskuterar så jag vet inte riktigt hur man ska göra, skulle behöva hjälp, ska man tjafsa emot och visa att man har en egen åsikt eller hålla tyst?
Har alltid fått höra av pappa att min bror har varit tyst och lyssnar, men jag vill visa att jag kan prata, har ett dilemma, ifall någon kan hjälpa mig så vore jag tacksam :)

Fredag 20:50 :)

Idag var de sådant där härligt väder igen! Solen sken i alla fall lite grann och man kände sig lycklig! Jag har idag joggat.. fast jag erkänner jag streta emot men hon fick mig att jogga i alla fall, efter denna incident så var jag tvungen att överleva min brors kalas ;) sedan får vi se vad som händer resten av kvällen :) vill umgås med någon :D hihi men jag klarar mig alltid ;)

Söndag fast liksom Fredag :S

Hej på er! Äntligen hör jag av mig! Idag har de känts som en söndag, söndagar för mig brukar kännas väldigt underliga. Man vet att skolan börjar dagen därpå. Men imorgon var de bara en go lördag, denna dag hade jag "tvingats" att jogga, Felicia hade övertalat mig, men de var faktiskt en rätt go tur vi var ute på. Snart ska jag bege mig hemifrån Felicia, sedan väntar ett "kalas" hemma hos oss. William ska ha tolv årskalas för fyra kompisar hemma -.- :) men jag gömmer mig nog på mitt rum under detta upptåg, jag återkommer ;)


DAGENS BILDER


Feel!!! :D

Sitter här och skriker ut budskapet till denna fantastiska låt Feel - Robbie Williams otroligt bra låt! Jag sjunger och hojtar den är grym! Snart kommer de besök och sedan ska jag ut och jogga, önska att jag hade sovit lite längre idag, vi hade ju trots allt en ledig dag, men de gick tyvärr inte :S

Fobin :S

De känns som om jag borde gå upp men jag vet inte kanske ska sova en liten stund till. Jag har nämligen en väldigt konstig fobi, och de är att om man någongång skulle råka sova bort hela dagen :S usch vad hemskt eller vända på dygnet. Aja, återkommet senare ! :)

My heart is tired <3

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig! De har hänt mycket idag som vanligt! Även ifall de är studiedag imorgon får man ändå liksom gå och lägga sig i skaplig tid, imorgon ska jag snacka med Jhonte såklart <3 sedan ska jag jogga med Felicia också, vi ska få bra kondition! Sedan får vi se :) sovgott <3

Titanic R.I.P

‎"23:40 ikväll kommer det vara 99 år sedan Titanic åkte in i isberget
2:20 i natt är det 99 år sedan Titanic sjönk fullständigt.
Hedra all passagerare som omkom genom att sätta detta på din logg."
Detta har jag kopierat från facebook, man kanske inte kan säga att tiden har stått still för alla de anhöriga som drabbats av denna händelse, nu har de nästan gått hundra årsedan den förskräckliga händelsen inträffade! Helt otroligt. Tyvärr så får jag säga såhär att allting händer för en orsak, jag tror på ödet! Att jag tror på ödet gör mig grymt lycklig, att jag har något att tro på! :)

Det tystlåtande skriket

 

Tystlåtande skrik dånade i baksätet men skriket kunde snabbt gå över till en slags belåtenhet. Belåtenheten kunde snabbt bli livsfarlig och gå över i frustration. Frustrationen smittade av sig i bilen. Det smittade av sig nästan lika snabbt som svin influensan. Jag svalde och försökte tänka på annat men tanken fanns kvar där, som ett plåster, det var till en början smärtsamt att ta bort men gick nog ganska snabbt över till lättnad. Den argsinta tanten som just gått över gatan sneglade med en elak blick på mig. Vad skulle jag göra? Skulle jag snabbt blicka tillbaka elakt eller bara visa mig trevlig. Jag var den snälla typen. Det tycker jag i alla fall och de flesta andra också. Just såhär kunde skilsmässan kännes i sin helhet!








Kyrkans ungdom =)

Kyrkans ungdom är faktiskt mycket trevligt! Jag har precis varit där och de eller man känner sig välkommen! Hoppas alla har haft en bra dag :) tänker inte sova på ett bra tag eftersom imorgon väntar en studiedag, alltså ledigt! Så vi får se vad som händer, ska nog webba lite med Jhonte nu <3 hörs :)

Orkar ej :/

Orkar ej jobba med biologi uppgiften :/ sitter och bloggar istället! De är roligare :) idag ska jag till KU (Kyrkans ungdom) sedan får jag se hur dagen utvecklas :) imorgon ska jag sova ut eftersom de är studiedag

10 timmar sömn

Igår kväll somnade jag vid tio och vaknade nästan vid åtta idag och natten kändes enormt lång. Vid en tidpunkt inatt gick jag upp och drack och då kändes de som om klockan skulle vara runt sex sju men då var klockan bara två. Tänk vi människor sover igenom hälften av våran livstid. Om vi lever 100 år så sover vi bort nästan femtio år, läskig tanke! Bara skoj att tänka lite större ibland ;)

Kärlekens heta sekunder

För några sekunder blev jag kär i dig

Men jag var inte den rätte för dig
Jag insåg  att jag precis vaknat upp ur en fantastisk dröm

Detta låter inte speciellt vackert, men de behöver den inte vara, för du är redan vacker

Vackrare än den rödaste rosen, vackrare än de blåaste vatten, vackrare än de grönaste gräs

Jag hade vaknat upp igen, men du var inte där




DAGENS BILDER


Rutinernas halka

Idag blev allt inte som planerat, de blev äntligen en liten tvist i mitt liv. Tvisten idag var inte den roligaste eftersom de var att min mobil hade spärrats! Tydligen hade jag skickat för många mms. Så nu kan jag inte smsa eller ringa till på lördag :( jag som är helt beroende av telefonen, men jag får klara mig. De andra som inte var sig likt var att jag snubblade på trappsteget upp till skolan. Kanske är min otursdag idag ;) who knows? Sista dagen i skolan idag, eftersom imorgon är de studiedag! Sedan har man påsklov! :)


Godnatt :D

Ja nu ska jag gå och lägga mig, denna dag har också varit grymt lång! Imorgon har jag en önskan om att de ska hända lite annorlunda grejer. Så att inte allting händer som i repris, de känns verkligen  så, att allting går om och om igen.
Just nu sitter jag med min bror William och ser på presenten som jag igår köpte till honom, "Virus i Bataljonen" (Stefan och Krister). Hoppas ni sover gott! Godnatt!

My new hair <3 :)

Felicia får vara med lite också ;)

DAGENS BILDER


Creepy, eller??

Nu ska jag snart åka hem ifrån Elias, min goe bror ;) vi har sett ghost hunters och någon annan spök serie ;) vi är båda intresserade av övernaturligt, de är faktiskt intressant! När jag kommer hem ska jag nog äta lite och om jag orkar ska jag se någon teve och umgås med familjen ;) men familjen är faktiskt ett måste! Hörs senare :)

Yes, antar jag :S

Sitter nu hemma och äter lite godtårta ifrån igår! Tårtan var godare idag :P hehe vid ungefär tre så åker jag till Elias :) vi får se vad vi hittar på, annars har jag nog inget annat planerat idag! Ska göra lite So sedan också i och försig, ska se en liten historisk film! Ha de så gött hörni! :)

Min målarfeeling suger :/

Idag när bildlektionen började hade jag ingen lust för bild, jag hade inga idéer. Men man skulle nästan vilja ha flextid för bild lektionen för jag anser bara att målar feelingen eller de måste komma någon slags inspiration för att jag ska kunna måla! Resten av dagen ska jag ha spanska och efter skolan ska jag cykla hem till Elias och umgås lite grann. Ska bli skojj och såklart prata med Jhonte <3

Mina drömmars stad -.-

Förlåt men har sedan halv nio suttit och lyssnat på boken "Mina drömmars stad", den var tyvärr inte så jätte tilltalande, jag gillar ju historia och på de sättet kan de vara intressant att lyssna men annars känns de inte speciellt tilltalande, är glad att jag lever 2011 :) och inte 1860 som boken utspelar sig i. Får se jag kanske måste läsa den om ett tag, hela boken. Nu har jag bara hört ett kapitel så hängde inte riktigt med när läraren läste. Men vi får se, den kanske är en jätte bra bok ifall man läser allt från början! Sådär nu ska jag återgå till min matte :)


Matte, spanska och bild.

Nu kommer snart Felicia och hämtar upp mig sedan väntar en skoldag med Spanska, Bild och Matte. Alla dessa ämnen har jag tyvärr lite svårt för eller tycker mindre om. Jag är nog rätt bra på att beskriva saker men när de kommer till att börja måla då suger jag minst sagt ^^ dehär med spanska, har alltid gillat språk men de är något som hindrar mig ifrån att jag ska tycka att de är roligt! Men jag vill lära mig! Men ett stort plus idag är att vi slutar halv två! :D
Hoppas ni sovit bra! Återkommer senare idag! Kram på  er <3

Today is today :D

Hehe jao en ny dag väntar ;) jag känner mig faktiskt rätt glad idag! Vet inte varför, kanske är de för att våren snart börjar anlända! Idag har jag nog inget speciellt för mig ska bara känna in naturen omkring mig tror jag, Felicia hämtar mig runt 07:55 så ska hon fixa till mitt hår och sedan beger vi oss mot skolan! Hörs senare! :)

Rödis <3

Yes, nu har man blivit rödtott eller hur man nu ska säga ;) jag tyckte nog att håret blev skapligt bra ;) lägger ut en snygg bild imorgon på hur resultatet blev! :) Reaktionen man fick ifrån fadern var de att jag såg ut som en clown :3 hehe men men ;) man ska vara ärlig jag brukar vara det när det gäller viktigt saker! Men clownen ska snart gå och lägga sig, hoppas inte färgen smetar av sig på kudden, sov gott hörni! Vi hörs imorgon! :)

Stressigt :O

De känns som om varje dag blir stressigare och stressigare! De känns också som om dagarna blir längre och längre, eller jag kanske gör mer nu för tiden antagligen. Brukar komma hem runt halv tio varje kväll känns de som. Men de är skojjigt att "ständigt" vara upptagen ;) då är man ständigt igång med projekt och roliga saker :D


Hehe vad sägs :$

Jag älskar ju förändring! Så nu hade jag tänkt att färga håret lite rött. De är egentligen en vild chansning men men ;) de ska bli bra de här :D om de nu blir asa fel så får jag väl färga om till brunt i värsta fall :) Men men vi får se hur de blir ;) återkommer senare :) ha de gött ;)

Tolvåringens dag <3

Idag fyller min älskade bror tolv år, kändes som han nyss var en liten grabb nu har han nästan växt upp och blivit man ;) nästan sa jag. Jag och min bror hade alltid haft bra kontakt och relation med varandra, även ifall vi ibland tjafsade så tog de i alla fall inte bort våra bästa stunder ihop. Bror jag älskar dig!! <3


DAGENS BILD


Hemkunskapens tråkiga längtan :/

När jag väl kom in i hemkunskaps-salen kände jag bara hur all lust att laga mat försvann :/ eller jag hade nog ingen speciell lust med någonting idag. Men men de var väl mitt straff för att jag inte åt frukost på morgonen. De var därför jag inte orka med något just nu, men jag avskyr verkligen frukost. De är liksom inte alls gott. Jag hade liksom ingen aptit på morgonen, sådär nu får jag återgå till matlagningen, hörs hörni!

Tjoo!

Tjo på er där ute i cyber-rymden! Denna dag vaknade jag med huvudvärk och blåsor på min tunga igen ;/ hehe jag vet inte vad som gör blåsorna tror att jag kan vara allergisk mot tandkrämen "Sensodyne".
Idag väntar en heldag med hemkunskap, göra mat hela dagen! En otroligt rolig dag faktiskt. Efter skolan hade jag tänkt att köpa en födelsedagspressent till min bror! Han blir tolv år idag. Skojj för den lilla killen ;) Nästa måndag blir jag femton! Yes då slipper jag ha en fet och tråkig hjälm på huvudet! Även ifall jag nu tyvärr i ett och ett halvt år inte haft hjälm. Men men, när jag blir femton kommer jag känna mig hederlig. Hoppas ni har en bra morgon såhär långt och att ni får en bra dag!

Trött, tjock och ännu mer trött...

Hej på er igen, börjar känna mig nöjd med dagens blogg inlägg :) jag vet egentligen inte hur många uppdateringar man behöver ha per dag för att de ska lockas läsare.
Vet inte om de var den bästa kombinationen att smocka i sig sex pannkakor efter dagens jogging pass. Men nu kommer jag troligtvis inte bli mer hungrig idag ;) Jag är verkligen rejält mätt nu :s
Annars händer de nog inget mer idag, sängen börjar skrika efter mig så jag ska väl snart tänka på refrängen som man brukar säga ;) om ni tänker på mina bilder som jag emellanåt så är vissa tagna med mobilkameran och för att bilden ska bli bättre så gör jag bilden skarpare. Men använder min systemkamera också.
Ha de så bra alla därute, skulle man kanske kunna få ett tecken på att ni läsare finns? Någon kommentar ;)
Imorgon väntar de en heldag med hemkunskap, de ämnet är skojjigt. Ha de :)

Spring för livet ...

Denna sköna dag bjöd på flera saker, först simning imorses sedan en lång och trist skoldag och sedan en mysig jogging tur med Felicia! Vi småjoggade ungefär tre kilometer, även om de kändes som att jag skulle få en hjärtattack, har rätt dålig kondis om man säger så ;)men detta ska få mig att få bättre kondition. I fem veckor hade jag tänkt att springa så får vi se om de ger resultat.

Yes!! :)

Nu har äntligen mina Koss-hörlurar kommit, en kille i klassen hjälpte mig att beställa nya hörlurar, här kommer dem, jag lyssnar faktiskt på musik rätt mycket. I skolan jobbar jag liksom bättre till musik så de är bara att köra igång med min goa musik även om Felicia avskyr just min musiksmak. ;)

Sockersug in my heart <3

Simningen gick bra, även ifall jag redan innan passet var otroligt trött och hungrig. Efter detta brutala idrottspass satte jag mig i cafeterian som var belägen vid badet. Jag skulle sitta här och vänta på Felicia. Jag hade med mig två guldtior som jag skulle kunna handla för, men nu satt jag här och försökte kämpa emot sockersuget. En kexchoklad vore inte fel nu. Men jag fick sitta och tänka att priset på chokladen just idag skulle vara super dyrt för då skulle jag definitivt inte handla något. Jag menar alltså jag borde ju inte proppa i mig en choklad nu efter ett hårt pass med simning.
Jag avskyr mitt blodsocker. Jag var verkligen beroende av choklad. Men men, jag tror tyvärr plikten kallar,
kexchoklad here i come!

DAGENS BILD

Idag har jag valt att vara lite ego, jag brukar inte vara de men idag vill jag pröva att vara de. Hoppas ni inte misstycker.

Halvt bakis :/

Idag vaknade jag med hundra tusen blåsor i munnen plus att jag kände mig halvt bakis fast jag aldrig har druckit alkohol. Igår somnade jag och Felicia vid fyra på morgonen och de påverkade tydligen resten av skolveckan.
Denna dag skulle bjuda på besök vid badhuset. Vi skulle träna simning, som om vi inte redan kunde de.
Vädret idag var grymt behagligt, de var nästan som att man trodde att man hade vaknat upp en sommarlovsdag och trott att de var skola. Men man hade tydligen rätt för mitt nästa mål denna dag var att åka till skolan.

Livets kommande liv...

Nu hade jag tänkt visa mig ifrån min snyggaste sida,alltså inte hur jag ser ut ifrån profil, utan mer visa mig ifrån vad jag tycker att jag är rätt duktig på. Mina tankar angående konfirmationstiden. Jag skulle nu göra en slags vittnesbörd en reflektion eller en sammanfattning om konfirmands tiden.  Jag hade aldrig för avsikt att hoppa av konfirmationen. Utan jag skulle genomföra detta mål. Jag menar man gör bara detta en gång i sitt liv, om jag skulle hoppa av skulle jag troligtvis bara få ångest.

 

Ni vet säkert själva hur de är att bli sedd. När man får ögonkontakt med en människa. Den känslan har jag fått denna konfirmands tid. Jag har fått ögonkontakt med Gud. De var som att en blixt slog ner i mig när jag väl uppfatta att de var Guds ögon jag såg in i. De var en annorlunda känsla. De var inte den varma blicken man fick ifrån sina föräldrar och de var inte heller den kalla blicken man får från en främling. De var en igenkännande blick. Som att gud redan kände mig. Men de klart. Han har ju skapat mig. Att titta in i hans ögon var som att uppleva allt underbart på en och samma gång. De var som att bada i de varmaste vatten, de var som att kyssa sin älskade. För er som inte tror på gud låter detta bara som strunt prat men detta är en sann verklighet. Denna sanna verkligheten kan bekräftas av mig som börjar känna mig kristen plus alla de andra människor som finns på vår planet som också tror på Gud och Jesus.

 

Jag skulle kunna väva in några meningar om mina förhoppningar framöver, eller saker jag skulle vilja be om. De enda jag vill är att de blir en bra framtid, vi skulle kunna be om livets kommande liv. Så jag avslutar med att säga att jag hoppas att ni får en trevlig dag och ett bra kommande liv.




DAGENS BILD

Livets möjligheter kan minskas ju äldre man blir, men livserfarenheter ökar!


Konfa avslut

Nu hade jag gått och läst inför konfirmationen i ett halvår. De hade varit ett intressant halvår och framför allt ett socialt halvår. Jag hade varit med om mycket intressant, de kändes som om jag hade blivit troende. Fast på ett sätt ändå inte. Men men, de var i alla fall skönt att få de hela gjort. Dagen startade med att  jag började att göra mig iordning sedan började jag sakta men säkert bege mig mot kyrkan. Skulle öva lite grann på dramat som vi senare den dagen skulle visa upp. Jag hade också gjort ett tal, eller vittnesbörd med finare namn. Som jag denna dag skulle läsa, allt gick jätte bra, dagen slutade med en middag hos mamma med lite inbjudna gäster och sedan sov jag över med Felicia. VI hade en helgalen dag. Vi tittade på bilars reg-skyltar och skrattade så vi skrek, rätt dålig humor ;) men vi var flummiga och väldigt trötta, ha de bra :)

I am back

De går lite upp och ner om jag tycker att bloggandet är skojj ;) men ska försöka att ägna mer tid! Såg en intervju med bloggerskan Isabelle Strömberg och hon hade ju liksom eller kommit så långt att hon hade börjat tjäna pengar på bloggandet ;) så skojj vill jag också ha de någongång :) Jag ville nog helst inte skriva så mycket om vad jag gjorde på dagarna, men antar att de skulle bli mycket sådant snack i alla fall.
Vädret idag har varit underbart! Kände sommarkänslor, men men vem vet om snön kommer tillbaka? :O

RSS 2.0